Sauna aksessuaarid 

Sauna aksessuaarid

Naturaalsed linasest materjalist pehmed pesuvahendid - hea imamisvõimega, ei tekita staatilist elektrit ning sobivad ideaalselt tundlikule nahale.

  • 2,00 € 4,00 € 6Laos
    Allahinnatud hind!
    Triibuline, pehmest linasest materjalist, pesukäsn on eriti suure imamisvõimega ning kestab kauem, kui mõni muu materjal. Materjalil on suured linased aasad, mis muudavad pealispinna eriti pehmeks. Linasest materjalist pesukäsn sobib ideaalselt tundlikule nahale ning ei tekita staatilist elektrit.
  • 2,50 € 5,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    Kandiline, pehmest linasest materjalist, pesukäsn on eriti suure imamisvõimega ning kestab kauem, kui mõni muu materjal. Materjalil on suured linased aasad, mis muudavad pealispinna eriti pehmeks. Linasest materjalist pesukäsn sobib ideaalselt tundlikule nahale ning ei tekita staatilist elektrit.
  • 6,50 € 13,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    Naturaalne, pehmest linasest materjalist, seljapesu käsn on eriti suure imamisvõimega ning kestab kauem, kui mõni muu materjal. Materjalil on suured linased aasad, mis muudavad pealispinna eriti pehmeks. Linasest materjalist pesukäsn sobib ideaalselt tundlikule nahale ning ei tekita staatilist elektrit.
  • 6,50 € 13,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    Triibuline, pehmest linasest materjalist, seljapesu käsn on eriti suure imamisvõimega ning kestab kauem, kui mõni muu materjal. Materjalil on suured linased aasad, mis muudavad pealispinna eriti pehmeks. Linasest materjalist pesukäsn sobib ideaalselt tundlikule nahale ning ei tekita staatilist elektrit.

No products

To be determined Saatmine
0,00 € Kokku

Kassase