Kõik tooted brändilt GRAND DESIGN

GRAND DESIGN on Rootsi kodutekstiili bränd, mis pakub Skandinaaviale omast suurepärast kvaliteeti, kuid lihtsat, puhast ning klassikalist disaini. Brändi põhieesmärgiks on toodete hea kvaliteet, mis on saavutatud parimate materjalide ning kvaliteetse ja usaldusväärse tootmisega Euroopa tootjate poolt. Ettevõtte missioon on järgmine: „Olles proovinud head kvaliteeti, ei ole võimalik leppida enam vähemaga“.

HomeStyle on ka ametlik brändi esindaja ning edasimüüja Eestis. Koostöö soovi korral võta meiega ühendust info@homestyle.ee, oleme avatud erinevatele edasimüügi pakkumistele.

  • 7,20 € 12,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Köögirätik, DENIM, on valmistatud teksa materjalist kivipesu viimistlusega, mille koostiseks on 100% puuvill. Rätikul on detailsed õmblused ning Grand Design logo.
  • 29,40 € 49,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Lilleline tepitud dekoratiivpadi.
  • 25,00 € Hetkel otsas
    Hetkel otsas
    GRAND DESIGN Linik BOSTON on klassikalise tumesinise kangatriibuga, mille servades on beežid detailtriibud. Grand Design logo asub liniku ühes nurgas. Kvaliteetset paksemat materjali on kerge puhastada.
  • 12,00 € 20,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Linik, DENIM, on valmistatud teksa materjalist kivipesu viimistlusega, mille koostiseks on 100% puuvill. Linikul on detailsed õmblused ning Grand Design logo. Unikaalne toode on ideaalne detail sinu söögilaule või terrassile.
  • 28,00 € Hetkel otsas
    Hetkel otsas
    GRAND DESIGN Pruunist nahast tassialused on valmistatud vintage nahast, mis jätavad kergelt taaskasutatud mulje. Tassialustel on kaunistuseks tikitud jooned ning Grand design kiri. Tagumine poole on kaetud villase libisemisevastase materjaliga. Pakis on 4 tassialust, mis on pakitud Grand Design kinkekarpi.
  • 12,00 € 20,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Pajakinnas, Denim, on valmistatud teksa materjalist kivipesu viimistlusega, mille koostiseks on 100% puuvill. Pajakindal on detailsed õmblused ning Grand Design logo.
  • 9,00 € 15,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Pajalapp, Denim, on valmistatud teksa materjalist kivipesu viimistlusega, mille koostiseks on 100% puuvill. Pajalapil on detailsed õmblused ning Grand Design logo.
  • 18,00 € 30,00 € 2Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Põll on paksemast beežist materjalist, mida kaunistab taskule õmmeldud Grand Design logo ning kontrastne sinise-valge triibuline vooder. Põllele on iseloomulikud suured taskud ning kinnituseks on vöökohas kaks laiemat paela. Kaela pael on reguleeritav.

No products

To be determined Saatmine
0,00 € Kokku

Kassase