Soodupakkumised

  • 11,60 € 29,00 € 4Laos
    Allahinnatud hind!
    ISADORA-PARIS SAVANNAH padjakate on inspireeritud Aafrika maastikust, mis on Egiptuse puuvill-žakaar mustriga. Padjakate on töödeldud kivipesuga ning lisaks puuvillale sisaldab ka vähesel määral viskoosi. Padjakatted sobivad ideaalselt dekoratiivpatjade ümbristeks, sama sarja voodikatte juurde.
  • 14,50 € 29,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    Linasest materjalis kapuutsiga beebi vannilina.
  • 14,50 € 29,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    Laste valge froteerätik HAPPY KIDS on valmistatud spetsiaalselt pehmendatud linasest materjalist, mis on suure imamisvõimega. Linane froteerätik sobib ideaalselt tundlikule ning õrnale beebinahale, mis ei tekita staatilist elektrit, ei tekita allergiat ning loob nahale parima mikrokliima.
  • 16,90 € 29,90 € 18Laos
    Allahinnatud hind!
    Armas lukuga laste hommikumantel Krooks, millel on kontrastsed servad ning tikitud konnapilt.
  • 17,50 € 35,00 € Toode saadaval mitmes variandis
    Allahinnatud hind!
    Toode saadaval mitmes variandis
    100% linasest materjalist linik CROWN on kaunistatud dekoratiivsete ääreõmblustega, mis annavad tootele romantilise ning piduliku väljanägemise.
  • 18,00 € 30,00 € 2Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Põll on paksemast beežist materjalist, mida kaunistab taskule õmmeldud Grand Design logo ning kontrastne sinise-valge triibuline vooder. Põllele on iseloomulikud suured taskud ning kinnituseks on vöökohas kaks laiemat paela. Kaela pael on reguleeritav.
  • 18,00 € 36,00 € 5Laos
    Allahinnatud hind!
    Naturaalsest linasest materjalist saunakott on ideaalne sauna aksessuaaride ja pesuvahendite paigutamiseks. Kott on kinniseotava paelaga ülaosast.
  • 22,50 € 45,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    GRAND DESIGN Universaalne puuvillasest riidest kott mahutab kõik vajaliku kraami, sobides ideaalselt poodi, piknikule või randa minemiseks. Koti sangad on kontrastse värviga paelast ning sisemine ülemine serv on triibulise sisevoodriga. Koti kinnituseks on seespool asetsev lukk.

No products

To be determined Saatmine
0,00 € Kokku

Kassase