Soodupakkumised

  • 19,60 € 49,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    ISADORA-PARIS SAVANNAH voodipesu on inspireeritud Aafrika maastikust. Merseriseeritud Egiptuse puuvill-žakaar äärega voodilina on katsudes pehme ja siidine. Tänu puuvill-satiin koostisele on saavutatud pehme ning läike poolest siidine tekstuur.
  • 19,60 € 49,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    ISADORA-PARIS Voodilina NEW YORK on lihtne kuid keerukama žakaarmustriga, mis on perfektse ja peene joonega. Egiptuse puuvill-žakaar äärega voodilina on katsudes pehme ja siidine. Tänu puuvill-satiin koostisele on saavutatud väga pehme ning läike poolest siidine tekstuur.
  • 23,60 € 59,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    ISADORA-PARIS Voodilina SWEETHEART on romantilise stiiliga. Merseriseeritud Egiptuse puuvill-žakaar äärega voodilina on katsudes pehme ja siidine. Tänu puuvill-satiin koostisele on saavutatud väga pehme ning läike poolest siidine tekstuur.
  • 29,40 € 49,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    GRAND DESIGN Lilleline tepitud dekoratiivpadi.
  • 29,50 € 59,00 € Toode saadaval mitmes variandis
    Allahinnatud hind!
    Toode saadaval mitmes variandis
    ISADORA-PARIS Laudlina, ROYAL, on kõrgkvaliteedilisest puuvillasest materjalist, mille disain on ajatult romantiline. Materjal on pehme, kuid samas hästi vastupidav ning pesukindel.
  • 35,40 € 59,00 € Hetkel otsas
    Allahinnatud hind!
    Hetkel otsas
    GRAND DESIGN Skandinaavia stiilis puuvillane pehme vannitoamatt.
  • 42,50 € 85,00 € 2Laos
    Allahinnatud hind!
    100% linasest materjalist laudlina EMILIA on ajatu kalasaba mustriga ning dekoratiivsete ääreõmblustega. Laudlina sobib nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka pidulauale.
  • 42,50 € 85,00 € 1Laos
    Allahinnatud hind!
    ISADORA-PARIS SAVANNAH voodipesukomplekt on inspireeritud Aafrika maastikust. Padjapüür on merseriseeritud Egiptuse puuvill-žakaar mustriga, mis on eraldi läbiõmmeldud äärtega. Tekikott on samuti üleni õhkõrna žakaarmustriga, mis jätab katsudes pehme ja siidise tunde.

No products

To be determined Saatmine
0,00 € Kokku

Kassase